Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.

NOVÁ TEXTILNÁ HALA V KOSTELCI NAD ORLICOU

Hala bola presne vymeraná tak, aby sa zmestila medzi dve existujúci budovy. Pretože tu boli terénne nerovnosti, musela byť konštrukcia haly ukotvená pomocou oceľovej základne U. Na prianie zákazníka sme na textilnú halu umiestnili odkvapy sa zvody a dodali oceľovú konštrukciu v modrej farbe.

Textilná montovaná hala má konštrukčne vyvinutý systém z priehradových alebo bez priehradových stĺpov a väzníkov. Konštrukcia textilné montované haly je navrhnutá z plnostenných či jeklových oceľových profilov, ktoré majú svoj dôraz z hľadiska pevnosti. Konštrukcia tejto montovanej haly má výhodu svojej ceny a rýchlosti výstavby.

Montované haly sú najčastejšie využívané ako skladové haly pre skladovanie rôzneho materiálu či tovaru. Montované oceľové haly sú v dnešnej dobe jednými z najvyužívanejších stavieb v oblasti priemyslu, služieb a poľnohospodárstva. Skladové montované haly navrhujeme a vyrábame s maximálnou kvalitou a úžitkovými vlastnosťami. Skladová montovaná hala je tvorená priehradovou alebo bez priehradovou konštrukciou alebo ich kombinácií, plnostenými stĺpy a priehradovými väzníkmi. Skladové haly dodávame s textilným, plechovým alebo zatepleným opláštením. Všetky typy montovaných hál, ktoré ponúkame, sú vhodné na realizáciu skladovej haly.


Späť na výpis článkov


MenuX