Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.

CIEĽ SKLADOVÉ HALY

Materiálová zásoba v regáloch.

ZAUJÍMAVOSŤ SKLADOVÉ HALY

Jedna z najväčších textilných montovaných hál, ktoré sme postavili a nainštalovali. Hala má rozlohu 2 250 m2. Na čele haly je rolovacia brána s rozmermi 5 x 4,5 m. Montovaná hala má samonaviacu turbínu na streche pre väčšiu cirkuláciu vzduchu v hale.




Špeciálne vyvinutá montovaná hala priehradovej konštrukcie so sedlovou strechou s priamymi bokmi. Oceľová hala pozostáva z rôznych priehradových alebo rúrkových mriežkových rámov a jej dôraz je kladený na cenu a snehové zaťaženie alebo vietor. Štandardne sa oceľová konštrukcia prefabrikovanej haly dodáva v základnej a vrchnej farbe RAL 7012 šedej farby a môže byť použitá v iných farebných odtieňoch. Táto zostavená hala je najpredávanejšou konštrukciou. Táto hala s mrežovou konštrukciou je navrhnutá z šírky 15 m až 80 m.
Textilné montované haly (typ A) sú široko používané mnohými firmami v priemysle, poľnohospodárstve, letectve a športe. V praxi sa tieto oceľové haly používajú najčastejšie, ako sú skladové haly, športové haly, hangáre lietadiel, jazdecké haly, výrobné haly, silážne žľaby, seno, kravy, atd..



Späť na výpis článkov


MenuX