Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.

CENOVÁ AKCIA - textilná hala z plnostenných profilov

Cenová AKCIA - TEXTILNÁ HALA s rozmermi 15 x 40 m do I.-III. snehovej oblasti. Oceľová montovaná hala je z plnostenných profilov s technickou textíliou vo farebnom alebo bielom prevedení. Životnosť textílie až 20 rokov. Záruka na halu sú 4 roky. Ide o oceľovú montovanú halu, ktorú je možné demontovať alebo predlžovať

Textilná montovaná hala má široké využitie pre mnoho firiem v priemysle, poľnohospodárstve, letectve a tiež v športe. V praxi sa tieto oceľové textilné haly najčastejšie využívajú, ako skladové haly, športové haly, hangáre pre lietadlá, jazdiarne, zastrešenie silážnych žľabov, kravíny a senníky.

Na všetky Vaše otázky a poznámky k tejto hale môžete napísať do online dopytového formulára. Snažíme sa vždy pre zákazníka vytvoriť takú cenovú ponuku na montovanú halu kde je najvýhodnejší pomer ceny / kvality / úžitkových vlastností. Môžete nás tiež kontaktovať na emailu valek@kohal.cz alebo na tel. Čísle 777 593 210.

ODKAZ NA ONLINE DOPYT


Späť na výpis článkov


MenuX