Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.

PLACHTOVÝ PRÍSTREŠOK vo STEPANOV, okr. Olomouc

CIEĽ SKLADOVÉ HALY

Zastrešenie materiálu.

ZAUJÍMAVOSŤ SKLADOVÉ HALY

Na prianie zákazníka sme opláštili oceľovú konštrukciu iba po dlhších bokoch a na streche bielou textílií v gramáži 900 g / m2.

Využite nezáväzné kalkulácie ZADARMO! vyplniť formulár

Textilná montovaná hala má konštrukčne vyvinutý systém z priehradových alebo bez priehradových stĺpov a väzníkov. Konštrukcia textilné montované haly je navrhnutá z plnostenných či jeklových oceľových profilov, ktoré majú svoj dôraz z hľadiska pevnosti. Konštrukcia tejto montovanej haly má výhodu svojej ceny a rýchlosti výstavby.

Montované haly sú najčastejšie využívané ako skladové haly pre skladovanie rôzneho materiálu či tovaru. Montované oceľové haly sú v dnešnej dobe jednými z najvyužívanejších stavieb v oblasti priemyslu, služieb a poľnohospodárstva. Skladové montované haly navrhujeme a vyrábame s maximálnou kvalitou a úžitkovými vlastnosťami. Skladová montovaná hala je tvorená priehradovou alebo bez priehradovou konštrukciou alebo ich kombinácií, plnostenými stĺpy a priehradovými väzníkmi. Skladové haly dodávame s textilným, plechovým alebo zatepleným opláštením. Všetky typy montovaných hál, ktoré ponúkame, sú vhodné na realizáciu skladovej haly.


Späť na výpis článkov


MenuX