Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.

POĽNOHOSPODÁRSKA HALA v HRACHOLUSKÁCH, okr. Prachatice

CIEĽ HALY
Hala pre skladovaním krmív.
ZAUJÍMAVOSŤ HALY
Na prianie zákazníka sme opláštili strechu bielou plachtovinou pre lepšiu viditeľnosť v hale a lacnejšie cenu za halu. Pre lepšie odvetrávanie v hale sme na hrebeň poľnohospodárske montované haly umiestnili samočinné ventilačné turbíny. Súčasťou oceľovej konštrukcie je obvodová podmurovka, ktorá zabraňuje vsakovaniu vody ho haly. Hala je ukotvená na betónový obvodový pas. Pre lepšiu manipuláciu s krmivami je zhotovený asfaltový povrch vnútri poľnohospodárske haly. Súčasťou dodávky bolo vybavenie povolenia na halu, inštalácia svietidiel s revíznou správou a odkvapový systém.

Využite nezáväzné kalkulácie ZADARMO! vyplniť formulár

Plechová montovaná hala je tvorená priehradovou alebo bez priehradovou konštrukciou alebo ich kombinácií, plnostenné stĺpy a priehradové väzníky. Montovaná hala má tvar sedlovej strechy s menším uhlom stupňov. Svojimi vlastnosťami je plechová hala dimenzovaná na snehovej a veternej oblasti. Plechovú halu možno dodať a namontovať do akejkoľvek snehovej a veternej oblasti. Na prianie zákazníka vieme konštrukciu pozinkovať, kde je životnosť oveľa vyššia.
Plechové montované haly vyjú s maximálnou kvalitou a úžitkovými vlastnosťami. Sú ozdobou každej rozvíjajúcej firmy. Vyrábame plechové haly s trapézovým plechom či zatepleným panelom PUR, PIR alebo PS. Plechová montovaná hala je využívaná hlavne ako výrobná hala, predajná hala, skladová hala, kravín, senník, zastrešenie silážnych žľabov, výrobkov alebo materiálu.


Späť na výpis článkov


MenuX